Menu

Met onze Tapasgerechten kunt u allen kanten op.
Net als bij ons in het restaurant kunt u ook thuis een grote variatie van onze gerechten presenteren.


U wilt graag een hoofdgerecht aan Tapasgerechten, zo gevarieerd als mogelijk, maar vindt het moeilijk om een keuze te maken uit onze Tapasgerechten? Geen probleem. Wij hebben 2 menu’s voor u samengesteld die als een proeverij aan Tapasgerechten gezien moeten worden. Absoluut een smakelijke suggestie voor u! 

De menu’s zijn zeer uiteenlopend van aard en daardoor is er voor ieder wat wils. Als u geïnteresseerd bent in deze menu’s stuur ons dan een mailtje en wij beantwoorden deze met een overzicht van onze menu’s. 

U krijgt van ons tevens een beschrijving mee hoe de gerechten thuis (voor zover van toepassing) te verwarmen (zeer eenvoudig).

Wilt u zelf echter uw keuze bepalen: ook geen probleem. Met onze BESTELLIJST TAPASGERECHTEN bent u in staat om zelf uw variatie en hoeveelheid te bepalen. U krijgt dan de feitelijke portie grootte zoals we dat in ons restaurant presenteren. Globaal kunt u aanhouden dat +/- een 4 tot 5 tal Tapasgerechten p.p. de hoeveelheid van een hoofdgerecht is. Ook hier geldt: mail ons even en wij beantwoorden uw verzoek met de meest rescente bestellijst van ons.

Uw bestelling kunt u vervolgens mailen of  doorbellen naar: 075-6146296.